Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon röviden ismertetni szeretnénk a bérlés feltételeit és a lehetőségeket. Amennyiben további kérdése van, vagy ki szeretné bérelni gépünket, hívjon minket vagy írjon üzenetet és mi 24 órán belül válaszolunk, vagy visszahívjuk Önt.

Az ágdarálás veszélyes munka, ezért a gépet minden esetben kezelővel lehet csak kibérelni.
Ennek nyilvánvalóan vannak előnyei és hátrányai.

Előnyök:
1. Nem kell kauciót fizetni.
2. Nem kell aggódni a gép meghibásodása miatt.
3. Nem kell a szállítással bajlódni ugyan is a bérelhető ágdarálógép súlya 420 kg.
4. A géphez jár egy gyakorlott ember, így a gépnek kevesebbet kell dolgozni, ezáltal Önnek kevesebbet kell fizetni

Hátrányok

1. Hétköznap 08.00 óra előtt, Szombat- Vasárnap és ünnepnapokon nem dolgozunk, tekintettel a jószomszédi viszonyok megtartására

Miket lehet aprítani:

A teljesség igénye nélkül minden kerti zöld-hulladékot, ágakat, tuját, sövényt, fagyalt, fenyőt, metszés utáni nyesedéket, bokrot, fás aljnövényzetet 18cm átmérőig. A 18cm átmérő feletti fákat igény szerint egyedi megbeszélés alapján elszállítjuk.

Mit nem lehet:

Nem lehet ledarálni a gyökereket, tuskókat, földes,-koszos ágakat, a fába belenőtt drótot, szeget, műanyagot, szemetet, fűnyesedéket több éves összerohadt halmokat.

Mi keletkezik az ágakból?

Gépünk, ellentétben sok másik géppel, nagyon finom aprítékot is elő tud előállítani. A darálék így teljesen homogénné válik, 2-4cm átmérőjű fadarabkák, fa apríték képződik.

IMG_2268_sm

Mi lesz az aprítékkal?

Az aprítékot igény szerint elszállítjuk (ez benne van az árban), vagy felhasználhatja a kertben mulcsként, növénytakarónak. A 15 cm feletti fát akár díjmentesen is elszállítjuk

A bérléshez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: link