Ágaprítógép kölcsönzés

Profi személyzettel!

Ha kell Kivágjuk!

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk cégek-magánszemélyek részére veszélyes fák kivágása, telephelyek, családiházak, nyaralók területén lévő növényzet metszése, gyérítése, irtása.

Ledaráljuk

Ipari ágaprítógépünk daruval rakodható és egyedülálló óránkénti darálási kapacitásának köszönhetően a ránk bízott nagyobb munkákat is gyorsan és percízen tudjuk elvégezni.

Elszállítjuk

Környezetünk védelme kiemelt fontosságú számunkra, ezért az ágaprítás során keletkezett zöldhulladékot komposztáló üzembe szállítjuk, ahol komposzt készül belőle.

Időt és pénzt spórolunk önnek

BÍZZA PROFIKRA AZ ÁGDARÁLÁST

Az ipari ágdaráló gépek kezelése nem gyerekjáték, közúti szállításuk bonyolult, használatuk pedig veszélyes. Ezét is biztosítunk tapasztalt kezelőszemélyzetet minden ipari ágdaráló gép bérlés mellé. Így önnek nem kell kauciót fizetnie és a profi kezelőszemélyzet sokkal hamarabb végez a munkával mint ön.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunk?

+76

Elvégzett munka, és elégedett ügyfél

+15246

m² megtisztított terület

+4670

m³ Elszállított és újrahasznosított darálék

10+ ÉV A SZAKMÁBAN!

Vállalkozásunk már több mint 10 éve foglalkozik veszélyes fák kivágásával és ágaprítógép kölcsönzéssel. Ennyi idő alatt jónéhány ágdarálót és teherautót kipróbáltunk hogy megtaláljuk az ügyfeleink igényeihez legjobban illeszkedő modelleket. Jelenlegi gépparkunkról bővebben itt olvashat.

RÓLUNK MONDTÁK

Endrét a kezdetektől fogva ismerjük, többször kértük már fel a telephelyünkön történő favágásra és ágdarálásra is. Minden alkalommal meg voltunk elégedve az elvégzett munkával, bátran ajánljuk másnak is a szolgáltatást.

Tóth Szilárd / Dorien Magyarország kft

Béreljen tőlünk ágaprítógépet, és levesszük a terhet a válláról!